home Shout Affiliates follow

Soalan cepumas yang perlu dijawab :3
0 Adorable | Tuesday, May 28, 2013 6:45 PM


Assalammualikum dan Selamat Sejahtera :)



Holla holli cekebum cekebum . Lol -,-' I'm back for answer the question from our sweet fangirl iaitu Park Hana . Sorry for my bad english . Macam Park Hana , aku pun taktaw pebende ni . Tapi nampak macam fun jee xD

Rules
1. Post the rules
2. Write 11 thing about yourself
3. Answer the questions the tagger set to you
4. Create 11 questions for those you want to tag
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
6. You're not allowed to tag back
11 Things about me

1. Kpop fans
2. Taktaw kenapa , sekarang aku asyik ingat seorang budak lelaki kelas aku ni . Aku suka dia ke ?
3. Aku selalu berangan yang aku ni ahli ketujuh Hello Venus xD
4. Aku seorang Pengawas Sekolah
5. Kuat membebel kekadang budak kelas aku pun malas nak layan
6. Aku suka semua colour
7. Nak jadi seorang guru . Doakan yee :)
8. Aku tak rapat sangat dengan sepupu aku
9. Sometime aku boleh jadi seorang yang banyak cakap , sometime aku boleh jadi seorang yang pendiam
10. Aku anak sulung daripada 2 adik beradik
11. Sekarang aku suka dengar lagu Baekpo - Flavor

Soalan dari Park Hana

What your favorite colour ?

Favorite colour ? Semua .

Lagu apa yang paling korang suka dengar ?

Banyak . Nak kena bagitahu semua ke ? Takyalah . Aku bagi dua jee . Lagu Baekpo - Flavor dengan lagu Hello Venus - First Love .

Korang paling geli dengan kepada serangga apa ?

Ofc lahh lipas . Lagilagi time lipas terbang . ahhhhhhhhhh ~~~~

Korang ni penakut tak ?

Kekadanglah ~

Suka Vanilla , Chocolate or Strawberry ? 

Vanilla dengan Starawberi . Coklat kureng .

Korang lagi prefer girls group and boys group ?
Both .

Korang kpoppers tegar tak ?
Kpoppers tegar tak ? eh sudah tentu . Tak nampak ke betapa tegar nyee aku ? Haha xD

Korang pernah merampas bias kawan korang tak ?
Setakat ni takde sebab aku tak rampas bias dorang so dorang pun tak boleh rampas bias aku . Setakat minat tuh adeelah tapi tak terniat nak merampas xD

Apa hobby korang ?
Berangan yang aku ni trainee at TOP Media pastuh selalu jumpa Teentop dengan Baekpo . Pastuh cover lagu dengan dorang . Pastuh berselca dengan dorang . Pastuh time aku debut , dorang datanng ucapkan tahniah . Pastuh tubuhnyee TOP Sibling . Okay fine . Aku kelaut -,-'

Bila korang start minat kpop ?
Masa umur aku 12 tahun . Kawan yang kenalkan . Mase uh aku tengok video love is oxygen by Shinee .

Soalan yang aku berikan kepada mereka yang bertuah  .
 1. Awak minat group apa ?
2. Kalau awak sedih , awak akan dengar lagu apa ?
3. Siapa bias awak ?
4. Awak ship Chunji dengan siapa ?
5. Pernah berangan pasal k idols ? Ceritakan.
6. Kalau awak dapat jumpa dengan bias awak , apa yang akan awak buat ?
7. Awak ada kawan yang minat kpop ? Siapa ?
8. Makayah awak bising tak awak minat kpop ?
9. Tengok Runningman ?
10. Group pertama yang awak kenal ?
11. Katakan awak pemimpin negara , apa yang akan awak buat ?

Itu sajee soalan nyee . Senang jeekan ? Kepada yang ditag tuh , awak bertuah ;) Kalau dah jawab soalan tuh , inform lahh yee . Byeee ~










BIODATA

I don't wanna be a liar and yes i'm kpoppers.

Fanee Hanee . One Six . I hate lady gaga and nicki minaj . Truly in love with my boyfie name top brother
Layout made by Koala
Inspiration from mymostloved
Header by Apis